Om kursen

För andra gången i Norden har vi nu möjlighet att delta i en 2 dagars transformerande "Phenomenon and the Gift"-online kurs, som leds av Oneness guider vid Oneness University, Indien!

Kursen överförs via videolänk direkt från Oneness templet av det Högsta Ljuset och under dessa 2 intensiva dagar guidas deltagarna in i en djup och transformerande inre resa som resulterar i ett tillstånd av inre lugn och djup medvetenhet om vem man är.

Du börjar uppleva ditt liv på ett helt nytt sätt!

Under helgen får du ta del av:

  • Uråldrig Kunskap
  • Olika former av meditationer
  • Djupgående, läkande processer där du bl.a. rensar ut oönskade negativa program.
  • Direkt dialog med Guider från Oneness University.
  • Initiering till Golden Orb meditatör

Oavsett om du är en van att meditera eller helt ny till detta fenomen kommer du att få fullt utbyte av kursen – du får det du så innerligt har längtat efter.

Kursen kostar endast 2800 kr inkl moms om du anmäler dig innan 30 april! Efter 30 april kostar kursen 3300 kr inkl moms.

Missa inte detta unika tillfälle. VI kan lova dig en helg med höga energier!

Upplevelse efter P&G i Stockholm i oktober 2016.

Tack för en vacker P&G kurs i Stockholm i oktober 2016.

Här är mitt mirakel.

Svenska regeringen har gett ett förslag att höga lönen för lärare som har arbetat en tid och som utför sitt jobb bra. Många skolor fick denna glada nyhet att de flesta lärare skulle få löne förhöjning.

Men i min skola så var det endast 8 lärare som fick löneförhöjning och jag var inte en av dem. Jag kände mig så ledsen. Under P&G kursen så skrev jag ner datumet 25 oktober och bad att jag fortfarande skulle vara en av dom som det datumet skulle få löneförhöjning. Under kursen var jag i en process att förlåta min nya rektor!

Ja, onsdag den 25 oktober frågade min rektor om jag kunde komma på hennes kontor, hon berättade att 3 lärare i tillägg skulle få löneförhöjning och jag var en av dem!

TACK Oneness University och Gyllene Orben!

Niina – Stockholm.