Om kursen

På Source and Synchronities kursen kommer du att uppleva en sammansmältning av Kraften från det vi kan kalla Källan (source) med Kraften för det stora Medvetandet.

Källan har genom tiderna adresserats med oändligt många namn – som Kosmiskt Medvetande, Högsta Ljuset, Universell intelligens. På den här kursen kommer du att få access till Källan och få tillgång till Gränslös Kraft.

Medvetandet är den goda grunden för all existens. Det är den fundamentala essensen för allt som är.

På kursen får du ta del av en andlig vetenskap där Synkronicitet skapas genom att vi vaknar upp till Kraften för Medvetandet.

Kursen överförs via videolänk direkt från Oneness & One World Academy (O&O Academy) i Indien till 14 städer i Europa samtidigt och under dessa 2 intensiva dagar guidas deltagarna in i djupa och helande processer av bland annat Preethaji som är en av huvudmentorn på O&O Academy.

Du kommer att lära dig 3 viktiga zoner för synkronicitet

  • Läkningszonen för att uppleva fysisk hälsa och vitalisering
  • Kärlekszonen för att attrahera och behålla kärlek
  • Kraft zonen för att skapa och glädjas åt rikedom.

Du får med dig hem en stark transcendental övning för att skapa mera synkronicitet i ditt liv.

Kursen kostar 2800 kr (inklusive moms) om du anmäler dig före den 7 mars. Från och med den 8 mars är kurspriset 3025 kr (inklusive moms) till den 27 mars. Från den 28 mars och fram till kursstart kostar det 3300 kr (inklusive moms).
Om du blir sjuk får du tillbaka betalt din kursavgift mot att du uppvisar läkarintyg.

GÅVOR

1.På Bhagavans födelsedag den 7 mars, lottar vi ut en gratisbiljett till en av de deltagare som har betalat sin kursavgift. Denna biljett kan du som deltar sedan använda för att bjuda in någon när och kär till kursen eller få din egen kursavgift återbetald.

2.Du som har planer på att åka till O&O Academy och delta i Journey into Abundance (JIA), kommer att få hemsänt en gåva på 250 USD som du kan använda då du åker på kurs till O&O Academy. Du kan också ge denna gåva till någon som har en stark önskan att delta i Journey into Abundance år 2018.

3.Du som tar med dig 10 stycken deltagare till Source & Synchronicities i Stockholm får din egen kurs betald. Notera alla 10 namn och skicka till oss på email. sourcesynchronicitiessweden@gmail.com

Missa inte detta unika tillfälle. VI kan lova dig en helg med höga energier!