Inspiration

Introduktion till en av kursens lärare - Preethaji


Upplevelser från första gången i Stockholm oktober 2016Kära alla,
Mirakler händer;
En mycket kär vän som jag inte träffat på tre år kontaktade mig precis innan P&G eventet i Stockholm. Hon bor i Oslo och bad mig följa med henne och ville övernatta hos mig i Stockholm-ingen av oss visste att den andra hade anmält sig till processen. Vi gick tillsammans och återknöt med varandra, det Högsta Ljuset och alla varelser.
Lycksalighet.
Idag behövde jag hjälp med min bil vid en mycket speciell tidpunkt på grund av en resa och en vän jag sällan träffar erbjöd sig att hjälpa mig vid exakt den tidpunkt jag behöver.
Nyligen när jag åkte till Italien ensam och skulle köra långt på natten utan någon som tittade på kartan, dök en ny underbar person upp och åkte med mig- trygg, rolig och hon läste kartan. Vi kom fram oskadda och det var början på en vänskap.
Litet mirakel; Jag letade efter någonstans att parkera bilen på en hårt trafikerad plats och där fanns plats för mig på ett perfekt ställe.
Oväntat hittade jag de mest välsmakande tomater jag någonsin ätit och är så glad att jag fann dem.
Vid min väns begravning i fredags, fanns det en levande geting i ett träd(i oktober i Sverige är det ett mirakel)
Kära hälsningar från Stockholm
Kia


Jag vill dela ett mirakel med er som hände en vän till mig som också var med på P&G kursen i Stockholm 14-16 oktober. Han var mycket trött på grund av sömnbrist några nätter innan och under kursen och han körde hem ungefär 25 mil. Han var verkligen rädd att han skulle somna när han körde hem. Därför bad han till det Gudomliga om hjälp. När han körde kände han sig pigg och energifylld och den känslan ökade hela tiden han körde. Så när han kom hem kände han sig riktigt enerigfylld. Han tyckte det var ett mirakel.
Och ett annat mirakel;
Några dagar senare var samme person ute och körde i sin bil. Plötsligt såg han en örn flyga bredvid bilen en mycket lång stund och verkligt nära, ungefär 30-40 meter från bilen…och det är riktigt nära. Vi letade efter det här tecknet i en bok om tecken och örnen representerar den ”högsta anden”
Och fåglar sägs vara budbärare från ”andra sidan”.Han hade också en annan passagerare i bilen(inte jag) men hon kunde inte se den här fågeln. Han tycker det här också var ett mirakel.
Kram
Tack för en vacker P&G kurs i Stockholm i oktober 2016.

Här är mitt mirakel.

Svenska regeringen har gett ett förslag att höga lönen för lärare som har arbetat en tid och som utför sitt jobb bra. Många skolor fick denna glada nyhet att de flesta lärare skulle få löne förhöjning.

Men i min skola så var det endast 8 lärare som fick löneförhöjning och jag var inte en av dem. Jag kände mig så ledsen. Under P&G kursen så skrev jag ner datumet 25 oktober och bad att jag fortfarande skulle vara en av dom som det datumet skulle få löneförhöjning. Under kursen var jag i en process att förlåta min nya rektor!

Ja, onsdag den 25 oktober frågade min rektor om jag kunde komma på hennes kontor, hon berättade att 3 lärare i tillägg skulle få löneförhöjning och jag var en av dem!

TACK Oneness University och Gyllene Orben!

Niina – Stockholm.